Született béranya?

A 37 éves Tara Sawyer már hét gyereknek adott életet, akik közül négy a sajátja, de olyan mértékben rákapott a várandósság állapotára, hogy azt állítja, amíg a szervezete engedi, egyfolytában szülni szeretne.

Amikor éppen nem terhes, Tara ürességet érez, és másra sem vágyik, minthogy újra magában hordjon egy életet, ám saját tarasawyer1gyereket már nem szeretne, ezért inkább felajánlotta a méhét olyan nők számára, akik valami miatt képtelenek kihordani egy magzatot. „Csodás érzés megajándékozni valakit egy gyerekkel, akinek ez volt minden vágya, emellett soha máskor nem érzem olyan jól magam, mint amikor terhes vagyok” – nyilatkozta a nő, aki korábban tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekkel foglalkozott, és bár januárban ikerfiúknak adott életet, bízik benne, hogy az év végére ismét gyermeket fog várni.

Tara először két éve szült béranyaként, és meglepő módon, semmilyen anyai érzést nem táplált a csecsemő iránt, holott biológiailag az ő lánya volt, de amint fogalmaz, ő ilyenkor nem úgy érzi, hogy lemond a gyermekről, inkább úgy, hogy visszaadja annak, akit illet. A nőt magát kisgyerekként örökbe fogadták, ezért is él erősen a vágy benne arra, hogy mindenkit, aki gyerekre vágyik, hozzásegítse ehhez az ajándékhoz.

A béranyaság számára a tökéletes megoldás, mivel imád terhes lenni, viszont több gyereket már nem szeretnének a férjével, ezért a Facebook-on kezdte reklámozni magát, ahol elsőként egy homoszexuális pár kérte a segítségét. Tara nem félti a testét, állítása szerint jobb formában van, mint húszéves korában, terhesen mindig szedi a vitaminokat, úszni és jógázni jár, emellett egészségesen étkezik.

Forrás: vital.hu