Téma: Pályázatok gyerekeknek, fiataloknak

Út a tudás felé – pályázati kiírás

Az Út a Tudás Felé Alapítvány igazgatóbizottsága  P Á L Y Á Z A T O T hirdet a Szabadka város területéről származó fiatal tehetségek és diákok ösztöndíjazására, a következő célokra:

Bővebben »

Fotópályázat – családról, nem csak nagycsaládosoknak

A Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára, melynek keretében szinte bármit lehet fotózni, ami a családhoz kötődik: ünnep, szeretet, mosoly, segítség, bocsánatkérés, játék, vigasztalás, ápolás, mesélés, öröm és bánat …

Bővebben »

Demonstrátori ösztöndíj, Várady kiválósági ösztöndíj-hitel

A Magyar Nemzeti Tanács idén is pályázatot hirdet a demonstrátori ösztöndíjakra, valamint a Várady kiválósági ösztöníj-hitel odaítélésre.

Bővebben »

Interetno 2014 – fotópályázat

A Népkör Magyar Művelődési Központ és a Pannónia Fotóklub közös fotópályázatot hirdet.

Bővebben »

Kis muzsikusok figyelmébe – Felvételi az alsófokú Zeneiskolába Szabadkán

Hétfőn, június 16-án tartják meg a felvételiket az alsófokú Zeneiskola diákjainak Szabadkán.

A felvételikre hétfőn 8 és 12 valamint 16 és 19 óra között kerül sor.
A felvételihez szükséges iratok:

Bővebben »

Megjelent a 2014/15-ös tanévre szóló felvételi pályázat

Az Újvidéki Egyetem Bölcsészettudományi Kara az elmúlt hét végén tette közzé az idei egyetemi iratkozásra és a felvételire vonatkozó pályázatát (http://www.ff.uns.ac.rs/upis/upis.html).

Bővebben »

Magyar népmesemondó verseny és rajzpályázat

A SMILE- Szabadkai Nagycsaládos Egyesület és a KOLIBRI -Nagycsaládosok Egyesülete közös Magyar népmesemondó versenyt és rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolások részére.

Bővebben »

Ne tétlenkedj — várd alkotva a vakációt!

Javában tart a tanév, ám minden bizonnyal várod már a végét. Előfordulhat, hogy azon kapod magad, gondolataid el-elkalandoznak.

Bővebben »

A húsz éves Bánáti Újság pályázata

Idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját a Hét Nap melléklete, a Bánáti Újság. Ebből az alkalomból a Tiszaszentmiklós Magyar Kultúrkör a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének támogatásával pályázatot hirdet az általános iskolák és a középiskolák tanulóinak, valamint egyetemi hallgatóknak és felnőtt tollforgatóknak.

Bővebben »

Pályázat középiskolásoknak és egyetmistáknak

A Szekeres László Alapítvány (a továbbiakban: SZLA), a vajdaságban működő diáksegélyező egyesületek bevonásával pályázatot hirdet a 2013/2014 iskola- illetve tanulmányi évre

Bővebben »