Presser Gábor és barátai a szabadkai zsinagógában: Rúzsa Magdi, Falusi Mariann és Szabó Tamás is fellép az esten

A dr. Milkó Izidor Vajdasági Zsidó Kulturális Intézet szervezésében, szeptember 11-én, csütörtökön 19 órától Presser Gábor és barátai koncerteznek a szabadkai zsinagógában. Presser Gábor Dalok régről és nemrégről című szerzői estjén fellép Rúzsa Magdi, Falusi Mariann és Szabó Tamás is.presser

– Presser e cím alatt számtalan koncertet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tud beülni a kedves koncertlátogató. Erre nemcsak a hatalmas életmű – Omega, LGT, számtalan másoknak írt lemez, színházi darab – hanem „Pici bácsi” közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönzőképessége és bölcs, sztoikus humora a garancia a közel 2 és fél órás koncerten – írja az estről a jegytrafik.hu.
A belépőjegy ára 500 dinár. A bevételből az Intézet egy zsinagógai vitrázst kíván felújítani.

Jegyek péntektől, augusztus 15-től kaphatóak a szabadkai Városi Múzeum Ajándékboltjában (Szabadság tér 1.), valamint a zsinagógában (Jakab és Komor tér 6.). Meghatározott számú, exkluzív, VIP jegyet is értékesíteni kívánnak, ennek ára 1000 dinár. A jegy tulajdonosának biztosított ülőhelye lesz a színpadon, illetve az első sorokban. Előreláthatólag a 17 órakor kezdődő főpróba nyilvános lesz, az 500 dináros jegy mellé 200 dináros pótjegyet kell váltani, annak, aki be szeretne jönni (a főpróbához is kell a koncertjegy!). A pótjegy majd a helyszínen lesz kapható. Bővebb információ és jegyrendelés az info@zsinagoga.com e-mail címen, illetve a 063/115-33-20-as telefonszámon.

Facebook oldalunkon egészen a koncertig minden héten nyereményeket osztunk, mégpedig belépőjegyeket és Zsinagógával kapcsolatos ajándéktárgyakat, úgyhogy kövessék oldalunkat!

A koncert Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/273522382835187/?fref=ts