NYEREMÉNYJÁTÉK! Öt könyvet sorsolunk!

Újabb nyereményjáték a babamama.rs szervezésében! Nyerd meg gyermekednek a Forum Könyvkiadó ajándékát: Palásti Andrea és Fazekas Kinga Emese kiadványát, az Újfalusi cirkusz című, vastag kartonlapokból álló, harmonikaszerűen szétnyitható – képeskönyvet. Öt darab könyv vár gazdára!

Palásti Andrea: Újfalusi cirkusz

Palásti Andrea Újfalusi cirkusz című leporelló – vastag kartonlapokból álló, harmonikaszerűen szétnyitható – képeskönyve hiánypótló a magyar gyermekkönyvek kategóriájában a Vajdaságban. A különböző képzőművészeti megnyilvánulási formákkal – fénykép, rajz és kézzel írt szöveg – összeállított cirkuszjelenetek a képzőművész alkotásmódjára jellemző kollázstechnikával készültek. Színes, dinamikus képeinek és harmonikaszerű formatervezésének köszönhetően nemcsak érdekes lapozgatnivaló a gyermekek számára, hanem egyben játékként is kézbe vehetik. A képzőművészeti alkotásokhoz a verseket Fazekas Kinga Emese írta.

A könyvért úgy tudsz versenybe szállni, ha helyesen válaszolsz a következő kérdésre, valamint a nyereményjátékot népszerűsíted, vagyis megosztod ismerőseiddel a facebookon.

Ki vajdasági születésű a következő szerzők közül?

a. Brasnyó István

b. Laczkfi János

c. Tamási Áron

A helyes választ pedig majd a babamama@babamama.rs címre vagy a Facebook-on levélben, az Inboxunkba várjuk jövő szombatig, vagyis november 15-én éjfélig.

A nyerteseket e-mailben vagy a Facebook-on értesítjük, a könyveket postán juttatjuk el a nyerteseknek.

November 16-án sorsolunk!