Fotópályázat – családról, nem csak nagycsaládosoknak

A Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára, melynek keretében szinte bármit lehet fotózni, ami a családhoz kötődik: ünnep, szeretet, mosoly, segítség, bocsánatkérés, játék, vigasztalás, ápolás, mesélés, öröm és bánat …

Mind, mind ami hozzátartozhat egy család hétköznapjaihoz, illetve régen is hozzátartozott. Lehet a fotókat régiekkel kombinálni, esetleg generációk kapcsolatát bemutatni. A pályázatot inkább kreatív, mint profi kategóriába solja az egyesület, ezért ha lehet, ne tartalmazzon photoshop elemeket.

A pályázók a kép hátoldalán tüntessék fel, hogy gyermek vagy felnőtt kategóriába sorolható a kép, illetve a kép készitőjének neve és elérhetősége, lehetőség szerint) gyermekek esetében az életkort is). A fotópályázat ötletadója Árva Ágnes,aki a kézzel rajzolt plakátot is készítette. Pályázattal kapcsolatos információkat a 064 175 47 94 es számon kaphatnak az érdeklődők. A szervezők nem csak nagycsaládosok jelentkezését várja, hanem mindenki részvételére számít.

Szerző: szerk