Eloltották a tüzet, sérült nincs, anyagi kár van

Eloltották a tüzet a Szabadkai Közkórházban, amely ma délután valamivel három óra előtt ütött ki, a rendőrség jelentése szerint eddig ismeretlen okokból a mosodában.

korhaztuzA helyszínre négy tűzoltóautó érkezett, amelyeknek gyorsan sikerült lokalizálniuk a tüzet. Egy tűzoltókocsi a helyszínen maradt, hogy megakadályozhassa az esetleges újragyulladást.
A Szabadkai Közkórház igazgatója, dr. Goran Bićanin elmondta, személyi sérülés nem történt, mindenkit áthelyeztek, akit kicsit is fenyegetett a tűz.

 

korhaztuz1

A szülészeti osztály evakuálás után

Az épület jobb szárnyát teljesen evakuálták. A legjobban a szülészeti-nőgyógyászati osztályt fenyegette a tűz és a füst. 11 anyukát és 12 babát helyeztek át az osztályról, valamint 36 beteget az ortopédiáról.

korhaztuz4

A szülészeti osztályon fekvők elmondása szerint egy apuka lett figyelmes a gomolygó füstre, aki az előző nap szült feleségét és gyermekét látogatta meg az egyik apartmanban. A férfi szólt a kórház alkalmazottainak, s közvetlenül az után, hogy áthelyezték őket, a szobában a hő hatására betörtek az ablakok.

korhaztuz5A helyszínre látogatott Szabadka polgármestere, Maglai Jenő is.

A tűz okát vizsgálják az illetékesek.

Kapcsolódó írásunk: http://babamama.rs/kigyulladt-a-szabadkai-kozkorhaz-epulete/

 

Szerző: babamama.rs

Fotók: subotica.com