Baby browser- alkalmazás anyukáknak

mother workNeteznél, de nem tudod letenni a babát? Itt a megoldás!

A szülők gyakran keresnének válaszokat az Interneten babagondozásról, gyereknevelésről de gyakran 5 percre sem tudnak nyugodtan leülni a gép elé.
Ezt a problémát felismerte egy lengyel cég (Saatchi & Saatchi) és megoldásaként létrehozta a “Baby Browser” nevű alkalmazását.

 

A “Baby Browser” a Google Chrome bővítménye amely lehetővé teszi a szülőknek, hogy bármilyen tartalmat olvassanak az Interneten (kivéve a társadalmi hálókat) miközben a szöveg mellett animációk jelennek meg a babának.

Az alkalmazás megalkotói nem arra buzdítják a kismamákat, hogy folyamatosan a gép előtt üljönek csak szeretnék megsegíteni őket amikor gyorsan kellenének használható információk.

Ez az ingyenes bővítmény gyermekpszichológusok közreműködésével jött létre 0-2 éves gyerekek számára. Az alkalmazás fekete, fehér és piros színek kombinációját jeleníti meg az olvasott cikk mellett mivel ezek a színek a legvonzóbbak a babák számára.

A bővítmény letöltése után megjelenik egy kis kék ikon a Chroom menüjében, itt tudják a szülők szükség szerint ki-be kapcsolni az alkalmazást.
Természetesen a “Baby Browser”-t nem azért találták ki, hogy a szülők naphosszat üljönek a gép előtt csak megkönnyíteni hivatott a böngészést kisgyerek mellett.

 

Az alkalmazás letölthető itt: https: //chrome.google.com/webstore/detail/baby-browser/kpmphbohdgphhkkalnibkicpdfincbed

A videó bemutatóját pedig megtekinthető itt: https://vimeo.com/208634362

Kép illusztráció: http://www.stuff.co.nz/business/small-business/70635469/Valuing-the-return-of-women-to-work-from-maternity-leave

Szerző: babamama.rs