Az anya tehéntejjel etette a csecsemőt?!

Furcsa és egyben megdöbbentő hírek láttak napvilágot annak a csecsemőnek a szüleivel kapcsolatban, aki szombaton hajnalban azon a helikopteren tartózkodott, amely a Nikola Tesla repülőtértől nem messze lezuhant, s a fedélzetén tartózkodó hét személy életét vesztette.  A légzési problémákkal küszködő csecsemő édesanyja mindössze 16 éves, az elhunyt csecsemőnek pedig azért lehettek légzési gondjai, mert az anyja tehéntejjel etette, s a tehéntej-allergia egyik tünete a fulladás.

Az Alo portál értesülései szerint Fazila Fejizović a szülés után, saját felelősségére távozott a csecsemővel a kórházból. A tájékoztatási eszköz értesülései szerint Fazila két nappal később felkereste a mentőszolgálatot, s arra panaszkodott, hogy nem tudja szoptatni a picit, ezért tehéntejet adott neki.

A csecsemőnek emiatt voltak súlyos egészségügyi problémái, s ezért kezdődött el az az életmentési akció, amely végül tragédiával végződött, s amely miatt a szerb kormány a vasárnapot gyásznappá nyilvánította. Az Alo információi szerint a csecsemő édesapja, Ademović 28 éves, s börtönben van.

Forrás: Magyar Szó online