Aranykapu vakáció és játszóház – június 23-tól várják a gyerekeket!

Aranykapu vakáció, játszóház és gyermekbál. Egész nyáron a Népkör MMK-ban!

 Aranykapu Játszóház

Időpont: Minden kedden és csütörtökön 17 órától 19 óráig!

Zenés, mesés, kézműves foglalkozások, mozgásfejlesztő és ügyességi játékokon keresztül biztosítjuk, hogy a legkisebbek hasznosan és mégis önfeledten tudják eltölteni aranykapuszabadidejüket. A foglalkozásokat a felsoroltak mellett igyekszünk megtölteni népi gyermekjátékokkal, dalokkal, mondókákkal, ritmusgyakorlatokkal, a néptánc alapjaival és kézműves foglalkozásokkal, amelyek visszavezetnek a hagyományokhoz. Játszóházunkban a gyermekek saját kultúrájuk és hagyományaik megismerése által tudnak szórakozni. Foglalkozásaink egymásra épülnek, de a hónap bármely kijelölt napján be lehet kapcsolódni, hiszen a foglalkozások egyenként is élvezhetőek.
Információ az 557-033 telefonszámon!

Aranykapu születésnap és gyermekbál

Ajándékozzon ÉLMÉNYT gyermekének!
Megfigyelte már, hogy minek örül gyermeke jobban?
Egy játéknak, amit ajándékba kap, vagy az Önnel és barátaival együtt eltöltött időnek?
Hagyományos környezetben, gondtalan hangulatban arra törekszünk, hogy a legkisebbek ünnepe a vidámságról, jókedvről és a közösen átélt élményekről szóljon. A rendezvényeket előzetes bejelentés alapján szervezzük .
Információ és időpontfoglalás az 557-033 telefonszámon!

Aranykapu vakáció

Időpont: Minden kedden és csütörtökön 8 órától 13 óráig (június 23-tól augusztus 15-ig)!aranykapu2

A Népkör Magyar Művelődési Központ idén nyáron megszervezi első nyári napközijét, Aranykapu vakáció néven, melynek helyszíne az Aranykapu Játszóház. A napközi nyolc héten keresztül fogadja a gyermekeket (június 23-tól augusztus 15-ig). A napköziseket a következő programokkal várjuk: kézműves foglalkozások, gyermekjátékok tanulása, kirándulások, diavetítéssel egybekötött mesés foglalkozások és még sok más. A napköziben a gyermekek uzsonnát is kapnak. Az Aranykapu vakációra a 4-től 12 éves gyermekeket várjuk!
Információ az 557-033 telefonszámon!