Apatin: a vőlegény lelépett az esketésről

V.L. és B.B. filmbe illő jelenettel lepték meg a nászmenetet, amikor hiába várták az anyakönyvvezető előtt, hogy megjelenjenek és kimondják a boldogító igent. A vőlegény egyszer csak kiállt a meghívottak elé, s bejelentette, hogy az esküvő elmarad, majd szőrén-szálán eltűnt. 

A vendégek azt mondják sokkoló volt a helyzet, amikor a vőlegény kezébe vette a mikrofont, majd közölte velük, hogy ő bizony nem veszi el menyasszonyát, az esküvő elmarad.

— Vártuk a párt az anyakönyvvezetővel együtt, de hiába. Amikor neki már a következő esketésre kellett mennie tényleg aggódni kezdtünk. Aztán egyszer csak megjelent a vőlegény és közölte, hogy nem lesz esküvő.

A menyasszony és családja azonnal elhagyták a helyszínt, a vőlegény szülei és vendégeik pedig nem tudtak magukhoz térni a meglepetéstől. A vendégek elmondása szerint szerény emberekről van szó, akik hónapokon keresztül szervezték a lakodalmat és alig várták, hogy megnősíthessék fiukat.

A vőlegény egyszerűen beült az autójába és elhajtott.

A zenészek összepakoltak, a vőlegény szüleinek pedig rendezniük kellett a számlákat, a több mint 200 vendég részére készített ételt és italt ki kellett fizetniük, az ajándékokat pedig visszaadniuk.

Hogy miért is gondolta meg magát a fiatalember, senki nem tudja. Állítólag semmi nem utalt arra, hogy visszakozna az esküvőtől.

Forrás: bebac.com