A várandósság lélektani történései

Zentai baba mamaA várandósság lélektani történései
anya-magzat, apa-magzat kommunikáció
várandós apák

Minden érdeklődőt szeretettel várnak: szülőket, kismamákat, leendő apákat, családot tervezőket, február 1-én, csütörtökön 16:30-tól a Népi Technikába.

Simon Róbert, pszichológus, előadása arról, hogy mi is történik akkor, amikor két ember, egy férfi és egy nő, arra az elhatározásra jut, hogy szeretnék kettőjük kapcsolatát kiterjeszteni  és hármasban folytatni.

Arról az időszakról fog beszélni, amikor megfogan a gyermek, aki már ott szunnyadt mindkettőjükben, továbbá a várandósság szakaszairól  és ezek jellemzőiről.

A szülésről, mint természetes, élettani folyamatról, olyan családi eseményről, melynek kompetens és aktív főszereplője a szülő nő és a magzat, aki meg tud születni.

Az anyává válás nem a fogantatással kezdődik, hanem az anya családjának hagyományaiba mélyen beágyazódott folyamat és számos rejtett vagy kimondott belső vagy külső elvárás szövi át.

Arról, hogy a köldökzsinór mellett van egy intuitív csatorna, amely segít a ráhangolódásra a csecsemő jelzéseinek érzékeny észlelésére és szükségleteinek megfelelő kielégítésében is.

Lesz még szó a várandós apák fészekrakási rítusairól, arról, hogy az apa-magzat kommunikáció milyen módon tudja befolyásolni az anya-gyerek kapcsolat minőségét.

Időpont: február 1., csütörtök, 16:30-17:30
Helyszín: Népi Technika, Zenta
Előadó: Simon Róbert, pszichológus
A belépés díjtalan!

Bővebb információ: itt!